Vélemények a spirulina algáról

Vélemények a spirulina algáról

Valódi emberektől vélemények a Mannavita Spirulina tablettáról

4 éve diagnosztizálták nálam a 2-es típusú cukorbetegséget. Azóta sokat változtattam az életmódomon, és kerestem a természetes segítséget. A mikroalgák minden szempontból kitűnő választásnak bizonyultak, hiszen folyamatosan egyre jobbak lettek a vércukorértékeim. Ez nem csak a mindennapokat teszi sokkal könnyebbé, de egyértelműen csökkentette nálam a diabétsz szövődményeinek kockázatát is. Amióta szedem, elmúlt a korábbi fáradékonyságom, helyette kirobbanó életenergiám lett. Az emésztésem is szépen rendeződött, és néhány kilót is leadtam. Köszönöm!

Lovasi Norbert (51), Budakeszi

Sajnos gyerekkorom óta allergiás vagyok főként a pollenekre, de a házipor és az állati szőr is tüneteket okoz. Eddig nem nagyon találtam hatékony természetes megoldást. Ez az alga viszont több minden miatt jónak tűnt, így megrendeltem. Féltem kicsit ettől az intenzív méregtelenítéstől, de nem okozott semmi kellemetlent. Pár nap után megemelkedett az energiaszintem, ahogy a hangulatom is, az edzések is egyre jobban mentek. 1 hónap kellett hozzá, és elkezdtek enyhülni az allergiás reakcióim is, a házipor pedig alig-alig vált ki tüneteket mostanában! Azóta tulajdonképpen megszűnt az allergiám, nagyon ritkán tüsszögök még picit, de maximum ennyi. Se könnyezés, se köhögés, vagy kellemetlen orrfolyás. Emellett a betegségek is elkerülnek, talán egyszer voltam picit megfázva. Úgyhogy nálam abszolút 5-öst érdemel ez az alga!

Balogh Emese (38), Debrecen

A legutóbbi orvosi vizsgálaton a 152/95-ös vérnyomást mértek, ami nagyon megijesztett. Eddig nem tudtam, hogy magas a vérnyomásom. Nővéremen kersztül ismertem meg a Mannavita algákat, mert ő már régóta fogyasztotta őket a cukorbetegségére. Elkezdtem szedni az utasítások szerint, és azonnal beindult a méregtelenítés. Az emésztésemet szinte rögtön rendbe tette. Amióta fogyasztom, sokkal jobban alszom, és megszűnt a hajhullásom is. Néhny hete a kontrollon 133/85-ös vérnyomást mértek utoljára. Ajánlottam a terméküket azóta több ismerősömnek is.

Gál Rita (52), Dunaújváros

Én igazából immunerősítés, méregtelenítés miatt kezdtem el a mikroalgák fogyasztását, mert nagyon sokat betegeskedtem. De ennél sokkal többet kaptam! El se hiszem, de teljesen normalizálták a vércukorszintemet és a vérnyomásomat is! Az orvosom nem is értette, hogyan javult ilyen mértékben minden laboreredményem. A korábbi vérszegénységem is a múlté. Ráadásul végre nagyon jól alszom, nappal pedig tele vagyok energiával. Áldom a napot, mikor rátaláltam az Önök algáira! Köszönöm!

Székely László (51), Baja

Napi kb. 4-6 tablettát szedek be az utóbbi hetekben a spirulina algából, és reggelente egy kiskanál almaecetet is vízbe oldva megiszok. Úgy érzem segített a heveny légúti allergiámon így a kettő együtt. Ritkábban vannak allergiás rohamaim, és nem annyira elviselhetetlenek mint korábban. A parlagfűszezon még odébb van, de ahhoz is szoktatom magam, elrágcsálok egy-egy csokrocskát belőle időnként. Most már meg tudom enni anélkül hogy rosszul legyek.

Takács Imola (45), Kalocsa

Évek óta küszködtem migrénes fejfájással, ami nagyjából 3 hetente jött elő, és 2-3 napig tartott. A szintetikus gyógyszerek után kipróbáltam sok más természetes szert is, de csupán ideig-óriág mérséklődtek a panaszaim. Ráadásul észrevettem magamon, hogy az idő múlásával egyre ingerültebbé és feszültebbé váltam. Véletlenül bukkantam rá a mikroalgákra, de milyen nagy szerencsém volt! Már 2 heti algaszedést követően a migrén nem jelentkezett újra... Nagyon boldog voltam, hiszen a családom is visszakaphatta a régi énemet, nyoma sem volt a türelmetlenségnek és feszültségnek. Mikroalgák, köszönöm!

Bíró Szilvia (36), Budapest

Elegem lett a vérnyomásomra szedett gyógyszerek mellékhatásaiból, így elkezdtem más megoldás után kutatni. A spirulina alga tűnt a legjobbnak, persze az orvosomnak is mondtam hogy elkezdem fogyasztani, aki nem fűzött hozzá túl sok reményt. Alig 1 hónap alatt levitte a vérnyomásomat 155/94-ről 139/89-re! A doki ezt látva az egyik gyógyszeremet el is hagyta, a másik adagját meg csökkentette. Már lassan fél éve algafogyasztó vagyok, és jelentem, már nem szedek semmilyen gyógyszert sem! Ennek ellenére az orvosi kontrollon is mindig rendben van a vérnyomásom. Ráadásul azóta beteg sem voltam, energikus vagyok, de az emésztésem is rendben van végre. Egyébként legutóbb rendeltem önöktől krill olajat is, sztem az is sokat segített, azóta még jobban vagyok, köszönöm!

Szalai Sándor (55), Szeged

A lányom rendelte az algát, mert egyre több gyógyszert írtak fel a magas vérnyomásom és vércukrom kordában tartására. Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de miatta elkezdtem szedni, fokozatosan emeltem az adagját, ahogy javasolták. Ami azonnal feltűnt, hogy egyre zavartalanabbul aludtam, és a korábbi heti 1-2 székletürítés helyett szinte minden nap mennem kellett. Nagyjából 1.5-2 hónapja szedhetem, és már látszik a vérnyomás és vércukor értékeimen, mindkettő csökkent. Jövő héten megyek vissza az orvoshoz, remélem végre nem növeli, hanem csökkenti a gyógyszereim számát.  Hálásan köszönöm Önöknek!

Major Andrásné (64), Székesfehérvár

Évek óta küzdök a magas vérnyomással. Már három gyógyszert is szednem kellet, mert csak így sikerült beállítania az orvosomnak. Viszont sajnos így a gyógyszerek mellékhatásaitól szenvedtem egyre jobban. Ezért rendeltem meg a hírlevelükben látott algákat. És milyen jól tettem! Az első napok ugyan kissé kellemetlenek voltak, volt némi émelygés, hasmenés, de utána fantasztikus javulás kezdődött el! Megszűnést tapasztaltam a vércukorszint ingadozásaimban, és csökkent a koleszterinem is. 2 hónap alatt a vérnyomásomat levitte 140 alá stabilan. Jelenleg csak 1 gyógyszert szedek, azt is kisebb adagokban. Remélem, még jobban javulni fog a helyzetem, és akár teljesen elhagyhatom a gyógyszereimet.

Irén (69), Szeged

Én leginkább az emésztés rendbetétele miatt rendeltem a spirulinát, mivel már jó ideje hol hasmenés, hol székrekedés kínzott, de az orvos nem találta szervi okát. Igazából már pár nap után javulást éreztem, egyre rendszeresebben tudtam wc-re menni, és talán 3-4 hét után tulajdonképpen teljesen rendeződött a székelésem, és azóta is minden ok. Ezen felül pedig több az energiám, jobban megy a foci és az edzések, és például nem kaptam el a bátyámtól az influenzát sem. Szóval nekem bevált teljesen, érdemes kipróbálnia másoknak is!

Mihály (48), Tatabánya

A párom rendelte nekem a spirulinát, mivel egyre fáradtabb, levertebb voltam, egyre többet betegeskedtem, illetve egy laborvizsgálaton elég rossz májfunkciós értékek születtek, mivel korábban rendszeresen fogyasztottam alkoholt... Eleinte nehéz volt elég vizet innom mellé, és az első napok, hetek inkább rosszabbak voltak, de aztán hirtelen javulás mutatkozott. Egyre kevesebb alvással beérem, egyre jobban bírom a mindennapokat, és szellemileg is valahogy tisztábbnak érzem magamat. Épp a héten kellett laborba menjek, és ott is látszik a javulás, még nem tökéletesek a máj értékei, de sokkal jobbak, mint voltak. Kíváncsian várom, hogy milyen kedvező hatásai lesznek még az algának! 

Viktor (43), Szombathely

Már hónapok óta rettentően fáradékony voltam, holott akár 12 órákat is aludtam, de ez sem volt elég. Emellett levert, ingerült és már-már depressziós is voltam. Már orvosnál is jártam, de a labor nem talált semmi kórosat. Ekkor a barátnőm felhívta a figyelmemet rá, hogy mindez lehet a méreganyagok felhalmozódása és az elsavasodás miatt is. A spirulinát ajánlotta nekem. Eleinte nem éreztem javulást, sőt! De pár nehezebb nap után elkezdtem egyre erősebb és jobb kedvű lenni, egyre jobban bírtam a munkát, nem fáradtam úgy ki estére. Az emésztésemnek is jót tett, rendszeressé tette. Ma már úgy érzem teljesen megújított ez az alga kívül-belül, tele vagyok energiával, a közérzetem is szuper. Most akarok chlorellát is rendelni, mert arról is sok jót hallottam.

Borbála (49), Debrecen

Szeretném önöknek megköszönni a spirulina algát, ami sok téren segít nekem. A legfontosabb, hogy korábban gyakran kellett injekciózásra járnom a kóros vashiány miatt, mert semmivel se sikerült pótolnom a vasat. De a spirulina szedése óta rendben vagyok. emellett például jobb az emésztésem, elmúlt a puffadásom, nem fáj a fejem se már, frissebb vagyok fizikailag és szellemileg is, és az alga szedése óta érdekes, de beteg sem voltam. Most ezek jutnak eszembe. Szóval köszönöm, hogy napról napra egyre jobban vagyok!

Eszter (52), Jászapáti

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre