A SPIRULINA ANTIOXIDÁNS HATÁSAI

A Spirulina Mikroalga Antioxidáns védelme

Az antioxidánsok olyan anyagok, melyek képesek semlegesíteni a szervezet valamennyi sejtjét folyamatosan támadó, károsító szabadgyököket. Ezek az egészségkárosító molekulák megállás nélkül képződnek szervezetünkben például a stressz, a légszennyezettség, az egészségtelen táplálkozás vagy a dohányzás miatt.

Az antioxidáns vegyületek erősítik és segítik az immunrendszert, védelmet biztosítanak a sejtek degeneratív elfajulása ellen, de az öregedési folyamatokat is lassítják.
Az antioxidánsok ezáltal komoly daganatellenes hatással is rendelkeznek, illetve a gyulladások csökkentésében is kulcsfontosságúak a szervezetben.

A spirulina algában számos erős antioxidáns vegyület van jelen, melyek közül kiemelkedik a klorofill, illetve annak egyik prekurzora, a fikocianin

A spirulina a leggazdagabb forrása a béta-karotinnak, a karotinoidok mind a 10 fajtája megtalálható benne, melyek közismerten erélyes antioxidáns anyagok, kiemelten védik például bőrünket is a káros hatásoktól, UV-sugárzástól.
A spirulina további antioxidáns vegyületei közé tartozik az E-vitamin, a tirozin, a vas, a réz, a cink, a mangán, a króm és a szelén is. 

Antioxidáns hatással kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre