MÁJVÉDELEM SPIRULINA ALGÁVAL

Májproblémák megelőzése és kezelése Spirulina Tablettával

A spirulina májvédő képességgel is rendelkezik, mivel kutatások szerint csökkenti a máj gyulladásos betegségeinek kialakulási esélyét, gátolja a trigliceridek és a zsírok májban történő felhalmozódását, illetve védi a májat a nehézfémek okozta károsodásoktól is.

A zsírok májban történő felhalmozódása szorosan összefügg a metabolikus szindrómával, és nagymértékben fokozza a kockázatát a szív- és érrendszeri betegségeknek és az azokban való elhalálozásnak.

Több japán kutatás is kimutatta, hogy a spirulina alkalmazható megelőzési és kezelési céllal is zsírmáj és cirrózis esetén. 1 hónapos spirulina fogyasztás után már egyértelmű pozitív hatásokat észleltek, majd 3 hónap után az optimális állapot visszaállását állapították meg.

Állatkísérletek során elért eredményekből ara következtetnek, hogy a spirulina megvédheti a májat, melyet valószínűleg erélyes antioxidáns erejének köszönhet, illetve annak, hogy nitrogén-oxidot tud szintetizálni és kiválasztani.

Májproblémákkal kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre