ERŐSEBB IMMUNRENDSZER SPIRULINÁVAL

Hogyan erősíti az Immunrendszert a Spirulina Alga?

A spirulina rengeteg nélkülözhetetlen tápanyaggal látja el a szervezetet, különösen az ásványi anyagok, a mikroelemek és a fehérjék pótlásában jeleskedik. A spirulina fehérjetartalma akár 60-70%-os is lehet, ráadásul ezek minősége is kiemelkedő. 
A spirulina emellett komoly gyulladáscsökkentő, antioxidáns, vírus- és fertőzésellenes hatással is rendelkezik, de jelentősen támogatja az antitestek és a sejtek újraképződésnek folyamatát is.

A spirulina hozzájárul a vörös- és fehérvérsejtek termeléséhez is, amivel komoly immunerősítő hatást fejt ki. A méregtelenítési funkciók fokozásával szintén tehermentesíti az immunrendszert, s így növeli a hatékonyságát.
A spirulinában lévő zsírsavak, klorofill, króm és szelén segítségével pedig a spirulina javítani tud a sejtanyagcserén is.

Kémcsöves vizsgálatokban a spirulina aktivitást fejtett ki az influenza és a herpesz vírusa ellen is. Számtalan állatokkal és kémcsővel végzett kutatás utal arra, hogy a spirulina támogatja a gyulladáscsökkentő fehérjék, az antitestek és más sejtek termelését, amik erősítik az immunitást, illetve védelmet biztosítanak a fertőző és krónikus betegségekkel szemben.

Immunerősítéssel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre