SPIRULINA AZ EGÉSZSÉGES BÉLFLÓRÁÉRT

Hogyan támogatja a Spirulina a Bélflóra Egészségét?

A spirulina alga a cianobaktériumok  más nevükön a kék-zöld algák családjába tartozik, vagyis tulajdonképpen a spirulina alga maga is egy probiotikum. Ráadásul a spirulina képes növelni más probiotikumok hatékonyságát is.

A spirulina támogatja a szervezet méregtelenítését, csökkenti a gyulladásokat a belekben is, táplálja a jótékony bélbaktériumokat, illetve segíthet a szekréciós immunoglobulin A növelésében, ami javítja a bél egészségét.

Kutatások szerint a spirulina azáltal is segíti a hatékonyabb emésztést, hogy antibakteriális hatásával fellép a gyomorban és az emésztőrendszerben jelentkező problémákért legtöbbször felelős E. coli baktérium és Candida gomba kórokozója ellen. 
A spirulina a hasznos bélbaktériumok szaporodásának támogatásával is mintegy kiszorítja a káros mikroorganizmusokat a gyomorból és a belekből. 

A spirulina támogatja az egészséges, jótékony baktériumokkal túlsúlyban lévő bélflóra kialakítását. A spirulina elősegíti az egészséges laktobacillusok elszaporodását, ezzel támogatja a kiválasztást, az emésztést, illetve enyhíti a székrekedést.
A spirulinában lévő klorofill igen hatékonyan fertőtleníti és tisztítja a bélrendszert, ezáltal hozzájárul annak egészséges egyensúlyi állapotához.

Eddig emberekkel folytatott tanulmány nem jelent meg, azonban állatgyógyászati kutatásokban kimutatták, hogy a lovaknak adott spirulina növelte a Lactobacillusok mennyiségét az állatok szervezetében. A tudósok szerint ez a spirulinában lévő mukopoliszacharidnak tudható be. (forrás: Michael T. Murray: Textbook of Natural Medicine)

 
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre