A SPIRULINÁBAN LÉVŐ VAS

Az egyik legkiválóbb Vasforrás: a Spirulina Alga

A vas az egyik legfontosabb nyomelem szervezetünk számára, ráadásul a bekerülő vasnak csak igen csekély része hasznosul szervezetünkben. A mikroalgák jó vas források is egyben.

Ha nincs elegendő vas testünkben, akkor az a teljes szervezetünk működését negatívan befolyásolja, csökkenti a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fáradékonyságot okoz, ami negatívan befolyásolja a közérzetet és így az életminőséget is.

Mivel a vas alapvető fontosságú a hemoglobin termeléséhez, így a vas hiánya esetén könnyen vérszegénység alakulhat ki, ami jelentősen csökkenti a szervek oxigénellátottságát, ami önmagában is kedvezőtlenül befolyásolja valamennyi szerv, de különösen a nagy oxigén igényű szervek, az agy és a szív működését is. Emiatt könnyen okozhat figyelmetlenséget, motiválatlanságot, aluszékonyságot, gyermekeknél különösen ronthatja a tanulási képességeket.

Vashiány esetén a bőr sápadttá, sérülékennyé, szárazzá válik, illetve hajlamosabb lesz a fertőzésekre. A körmök töredezettek lesznek, a haj pedig hullik.
Az immunrendszer sem tudja ellátni megfelelően feladatit, így csökken a fertőzésekkel szembeni ellenálló-képesség, de a hormonrendszer is károsodik.

Különösen figyelnie kell a vasbevitelre kiegyensúlyozatlan táplálkozás, diéta vagy vegetáriánus étkezés esetén. 
Szintén emelt vasbevitel szükséges a várandós és szoptatós nőknek, illetve erős havi vérzés esetén is.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre