ORRDUGULÁS ELLEN

Orrdugulás megszüntetés

A spirulina nagymértékben csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának esélyét a helyes immunválaszok segítése által. Emellett pedig antihisztamin hatása is van, mely szintén komolyan fellép az allergiás reakciók ellen.

Számtalan tanulmány számol be a spirulina gyulladáscsökkentő hatásairól az olyan allergiás megbetegedésekben, mint az allergiás rhinitis. A placebóhoz képest a spirulina mikroalga eredményesen csökkentette az orrdugulást, az orrfolyást, a viszketést és a tüsszögést is.

A Marylandi Egyetem Orvosi Központja szerint a spirulina alga megakadályozhatja a hisztamin felszabadulását, ami által mérsékli, megelőzi az allergiás tüneteket is. 

2005-ben a Journal of Medicinal Food-ban megjelent tanulmány arról számol be, hogy a spirulina csökkenti a citokinek szintjét allergiás rhinitis esetén, ami mérsékelt autoimmun választ jelez. Felfedeztek egy újfajta C-fikocianin proteint is a spirulinában, mely akadályozhatja a hisztamin képződését, ami az allergiás reakciók kialakulásáért felelős.

Allergiával kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre