MÉREGTELENÍTÉS SPIRULINA SEGÍTSÉGÉVEL

Spirulina Alga, a Méregtelenítés Nagymestere

Manapság folyamatosan méreganyagoknak tesszük ki szervezetünket, rengeteg féle toxin kerül nap mint nap szervezetünkbe a vízből, az élelmiszerekből, a levegőből vagy a gyógyszerekből. A spirulina alga számos olyan hatóanyagot tartalmaz, melyek segítik ezeknek a mérgező anyagoknak a szervezetből való kiürülését. Többek között a klorofill, a fikocianin vagy a poliszacharidok is hatékony méregtelenítő képességgel ruházzák fel a spirulinát.

Kutatások szerint a spirulina védi a májat a nehézfémek által kiváltott károsodásoktól, illetve csökkenti a máj gyulladásos betegségeinek kialakulási kockázatát. Továbbá gátolja a zsírok és a trigliceridek májban történő felhalmozódását is.
Japán tudósok kimutatták, hogy a spirulina alga nagymértékben csökkentette a vese toxicitását, amit higany, nehézfémek és 3 féle gyógyszer okozott. 

Más kutatások azt mutatták ki, hogy a spirulinát vagy chlorellát kapó patkányok esetében hetedére csökkent a dioxin mennyisége a kontrollcsoporthoz képest

1994-ben orosz kutatók szabadalommal védték le a spirulina mikroalgát a sugárbetegség miatti allergiás reakciók csökkentése céljából. 270 csernobili gyereknek napi 5 gramm spirulinát adtak 45 napon keresztül, aminek következtében a radionukleidok mennyisége 50%-kal csökkent, és normalizálódott az allergiás érzékenység.

Bangladesi kutatók 24 krónikus arzénmérgezett betegnek adtak 250 mg spirulina kivonatot és 2 mg cinket naponta kétszer, 17 másik betegnek pedig placebót. A vizsgálat végé megállapították, hogy a spirulina-cink kombináció működik, mivel 47%-kal csökkentette az arzén mennyiségét a betegek szervezetében. 

Méregtelenítéssel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre