A KLOROFILL HATÁSAI

A mikroalgákban található Klorofill jótékony hatásai

A klorofill hatásmechanizmusa roppant komplex, mivel a szervezet szinte valamennyi folyamatában részt vesz: támogatja a sérült májsejtek regenerálódását; fokozza a szervezetben a vérkeringést; optimalizálja az emésztésben részt vevő folyadékok mennyiségét, és megakadályozza a túl magas pepszinszintet; szabályozza  a szívritmust; illetve testszerte elősegíti a gyógyulási folyamatokat. 

A klorofill 2 legfőbb tulajdonsága kivételes méregtelenítő és lúgosító képessége, de emellett számtalan módon támogatja szervezetünk egészségét.
A klorofill felhasználásával szervezetünk vért tud képezni, így jelentősen hozzájárul a vérszegénység leküzdéséhez, illetve vérünk folyamatos frissítéséhez.

A klorofill jelentősen képes dúsítani a vért oxigénnel, így minden sejthez több oxigén jut el, ezért nagymértékben tudja csökkenteni a gyulladásokat is az egész szervezetben. 
A klorofill a vérkeringés fokozásával jelentősen javítja a sejtek energiaellátását is, ezért eredményesen vitalizálja szervezetünket.

A klorofill nagyon hatékonyan tisztítja meg, méregteleníti a májat, ezzel segíti, hogy jóval hatékonyabban láthassa el fő méregtelenítő és kiválasztó feladatait is. 
Emellett az egyik leghatékonyabb lúgosító anyag, amivel támogatja a szervezet megfelelő pH-értékének visszaszerzését és fenntartását, mely alapvető fontosságú egészségünk szempontjából.

A klorofill nagyon sok oxigént tartalmaz, ezért kedvező feltételeket biztosít a hasznos baktériumoknak, melyek többek között az immunrendszer megfelelő működéséhez és az emésztéshez is elengedhetetlenek. A bélrendszer méregtelenítésével pedig alkalmas lehet az olyan gyomor-és bélproblémák csökkentésére, megszüntetésére is, mint a felfúvódás vagy a rendszertelen székelés.

A klorofill képes csökkenteni a vér koleszterinszintjét, amivel hozzájárul a magas vérnyomás normalizálásához is.
A klorofill támogatásával alakulnak energiahordozókká az anyagcseréhez nélkülözhetetlen anyagok, mint a fehérjék, vitaminok, szénhidrátok, zsírok, ásványi anyagok, enzimek, nyomelemek és egyéb biokatalizátorok is. Ezen kívül aktiválni képes a kémiai energia hordozóit, a kiválasztást és a hormonokat is.

A klorofill támogatja az agy, az idegrendszer, a hormonháztartás és a testfolyadékok fiziológiai egyensúlyának fenntartását is.

A klorofill mindemellett antioxidáns, daganatellenes, vértisztító, öregedéslassító, de segíti a reumás, köszvényes panaszok megszüntetését is.

1940-ben az amerikai Journal of Surgery-ben megjelent egy cikk, ami a klorofill terápiás alkalmazásáról szól. E jelentés szerint több mint 1200 kóresetet dokumentáltak a bőrbetegségektől kezdve a komolyabb betegségekig, gyulladásokig, és a klorofillal kezelt betegeket minden egyes esetben gyógyultnak nyilvánították a kezelés végére.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre