SPIRULINA ALGA VASHIÁNYRA, VÉRSZEGÉNYSÉGRE

A Mannavita Spirulina Alga hatásai Vashiány és Vérszegénység esetén

A spirulina mikroalga talán a világ legjobb vaspótlója, mivel 10 gramm spirulinában 10 mg vas is lehet. Ráadásul a spirulina felszívódása szervezetünkben 95% körüli, vagyis majdnem 100%-osan hasznosul testünkben.

A vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez, ám a spirulinában található klorofill is kiemelkedő módon támogatja a vérképzést, mivel molekuláris szinten szinte teljesen megegyezik az emberi vérben található hemoglobinnal. A klorofillban a magnézium, míg a hemoglobinban a vas a középső atom. 

Szervezetünk azonban képes kicserélni a magnéziumot vasra, így vért tud előállítani a klorofillból. 

Továbbá a klorofill nagymértékben dúsítja vérünket oxigénnel is, de a vörösvérsejtek mennyiségét is jelentősen fokozza, akár a duplájukra is, amivel szintén fellép a vérszegénység ellen.
A klorofill javítja a vérkeringés hatékonyságát, ezáltal minden egyes sejtünket vitalizálja. A véredények kitágításával pedig kedvezően befolyásolja a vérnyomást és a szívműködést is.

 
Vérszegénységgel kapcsolatos kutatási hivatkozások:
Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre