SPIRULINA ALGA VITAMINPÓTLÁSHOZ

Miért a Spirulina az egyik legjobb Bio Multivitamin?

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO adatai szerint a spirulina alga tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél és orvosi készítménynél. A spirulina tartalmaz minden olyan anyagot, amire az emberi szervezetnek szüksége van az életben maradáshoz, nem véletlen, hogy a NASA űrhajósainak étrendjében is szerepel az űrutazások előtt és közben ez a mikroalga.
Ráadásul az elképesztően gazdag tápanyagtartalma mellett nincsen sejtmagja, sejtfala és sejthártyája sem, így felszívódása 95% körüli, ami szintén egyedülálló tulajdonsága.

A spirulinában 65-72% közötti a fehérjék mennyisége, ráadásul köztük jelen van mind a 8 esszenciális, azaz létfontosságú aminosav is további 10 nem esszenciális aminosav mellett.
A spirulinában megtalálható számtalan vitamin, köztük a B-vitamin-komplex, a C-, E-vitamin és az A-vitamin provitaminja a béta-karotin is.

A spirulina alga nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket is, köztük vasat, káliumot, kalciumot, rezet, cinket, magnéziumot, szelént, foszfort és mangánt is. 
A spirulina mikroalga körülbelül 14%-os fikocianin tartalommal rendelkezik, mely egy olyan fehérje komplex, ami komoly szerepet játszik a daganatellenes küzdelemben is.

A spirulinában lévő nukleinsavak, a DNS és az RNS nélkülözhetetlenek a genetika információk átadásában és tárolásában is.
A spiruliában nagyon sok klorofill található, mely fontos szerepet tölt be a méregtelenítésben, az emésztésben és a belek egészségében, de a vérképzést is jelentősen támogatja többek között.
A spirulina majd 2000 féle enzimet is tartalmaz, melyek például támogatják az emésztést, a sebek gyógyulását és a szervezet regenerálódását is.

Zsírtartalma alacsony, mindössze 7% körüli, ráadásul ezek többsége esszenciális és Omega zsírsav, melyek kifejezetten egészségesek.
A gamma-linolénsav például komoly gyulladáscsökkentő hatású, támogatja az immun- és az idegrendszert is, de a bőr egészségéhez is hozzájárul.
Mindemellett kevés szénhidrát és cukor található benne, így nem emeli meg a vércukorszintet sem.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre